WPC1

+36303112630 / info@wpc-terasz-kerites.hu

WPC Kerítések

Simple vagy zárt típusú kerítések, kerítésrendszerek, korlátok

Tovább a kerítésekre

WPC burkolatok

Teraszra, medence köré,
többféle színben és struktúrában

Tovább a burkolatokra

WPC Falburkolatok

Homlokzati WPC burkolatok

Tovább a falburkolatokra

Teraszfedések

Terasztető megoldások, teraszbeépítés

Tovább a terasztetőkre

Wpc burkolat, kerítés Győr

Megkereséseink nagyobb része Győrből illetve Győr környékéről érkezik. Amennyiben érdeklődik az általunk forgalmazott termékek iránt, legyen az kerítés vagy teraszburkolat, szívesen állunk rendelkezésére. Ügyfeleink számára díjmentes felmérést, helyszíni tanácsadást, termékmintát biztosítunk. A wpc burkolat esetén a weboldalon feltüntetett egységáraknál felmerülhet, hogy milyen biztonsági vagy vágási tartalékkal érdemes számolni. Ezért javasoljuk ügyfeleinknek, hogy küldjék el a felület felmért méreteit, akár egy egyszerű kézi skiccen, így egy szálra pontos mennyiségi kiírást illetve árajánlatot tudunk készíteni. Az ajánlat mellé csatolunk egy kiosztási tervet, amin lekövetheti a kalkulált mennyiségeket, illetve a wpc elemek adott felületre történő kiosztását. 

Wpc burkolat vagy kerítés szerelési megbízásokat Győrben illetve Győr környékén is meg tudunk oldani. A kivitelezést azonban csak a wpc szerkezetek felszerelésére tudjuk elvállalni, az egyéb pl betonozást, lakatosmunkákat nem tudunk megoldani.

A forgalmazott wpc termékek 90%-a raktári termék, ami az importőr budapesti raktárából kerül leszállításra. Szállítási időpontot a megrendelés utáni 2 héten belül tudunk szervezni, a kedvezőbb szállítási díj érdekében 2-3 megrendelést szoktunk egyszerre leszállítani.

Amennyiben bármi kérdése felmerül termékkel, szereléssel, termékmintával kapcsolatban, keressen minket bizalommal.